123people lanceert mobiele website om online reputatie te beheren

123people, een real time personenzoekmachine, stelt gebruikers van alle mobiele toestellen en besturingsystemen in staat hun online reputatie te managen en digitale voetafdruk te controleren met een vandaag gelanceerde mobiele website: m.123people.nl. Uit een onlangs gehouden onderzoek door 123people en meinungsraum.at, een online marktonderzoeksbureau, blijkt dat 90 procent van de respondenten het gevoel heeft dat zijn privacy en reputatie online gevaar loopt. U kunt altijd terecht bij een adviesbureau Deventer.

Online reputatie en digitale voetafdruk op mobiel
“We willen iedereen de mogelijkheid bieden om onderweg zijn of haar persoonlijke online reputatie te beheren en controleren. Het is voor velen al een gewoonte geworden om vanachter een computer hun digitale voetafdruk te checken, maar gaandeweg gebruiken steeds meer mensen hun mobiele toestel om het web te browsen en dus willen wij de behoefte van deze wereldwijd groeiende groep mobiele gebruikers ook bevredigen met onze nieuwe mobiele website”, zegt Bernhard Hoetzl, directeur marketing van 123people. “Als wij op het web een open samenleving willen houden, dan hebben wij als individu niet alleen de taak om informatie te delen, maar dragen wij ook de verantwoordelijkheid om zelf actief onze persoonlijke voetafdruk te beheren. Wij leveren daar met 123people mobiel een gratis en eenvoudige dienst voor die gebruikt kan worden op alle mobiele toestellen en platformen.”

In vier stappen je online reputatie en digitale voetafdruk managen met 123people voor mobiel:
Ga naar de nieuwe mobiele website http://m.123people.nl – of download de 123people app for iPhone in de iTunes store.
Zoek naar je volledige naam: voor- en achternaam.
Identificeer ongewenste resultaten.
Dien een aanpassingsverzoek in bij de oorspronkelijke bron en/of wijzig je privacyinstellingen.

Applicaties voor tablets en smartphones
Mobiel internetverkeer neemt met een constante snelheid toe en zorgt inmiddels al voor ruim 10 procent van het verkeer naar alle dertien 123people domeinen. Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat Apple tegen de 55 miljoen tablets zal verkopen in 2011. Aangezien verwacht wordt dat het aantal tablet- en smartphonegebruikers rap zal toenemen, bekijkt 123people ook de mogelijkheid om in de nabije toekomst geschikte applicaties te ontwikkelingen voor alle belangrijke platforms.

N.B.: De mobiele website van 123people kan gebruikt worden om op mobiel personen te zoeken op alle gangbare toestellen zoals iPhone, Blackberry, Android, Nokia en andere (smart)phones.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *